Bepoloskázta férje autóját a féltékeny feleség, aki megcsalásra gyanakodott, sokkal nagyobb bűnügybe csöppent

Megosztás

A lehallgatott férj ráadásul rendőr, akit egy hölgy nemi erőszakkal vádolt meg. Ezt igyekezett cáfolni a felvételek felhasználásával felesége, ám ezzel maga ellen is bizonyítékot gyártott tiltott lehallgatás tényállással.

Büntetőeljárás indult Virginiában egy nő, Sharon ellen, miután kiderült róla, hogy lehallgatókészüléket rakott rendőr férje járőrkocsijába, amikor arra gyanakodott, hogy az megcsalja őt – számolt be a Daily Beast. A lap beszámolója szerint a készülék három napig volt az autóban.

A lehallgató tartalma valószínűleg örökre rejtély maradhatott volna, ha a férjet egy helyi 911-es diszpécser nem vádolja meg hetekkel az eset után azzal, hogy elrabolta és megerőszakolta őt. A diszpécser vallomásában április 27-ét emelete ki elrablása napjaként, ez pedig csupán egy nappal azután volt, hogy a feleség a poloskát elhelyezte a járőrautóban.

Június elsején a férfit letartóztatták emberrablás, nemi erőszak és szodómia vádjával, a feleség ügyvédje pedig azt mondta, hogy a felvételeket a bíróság rendelkezésére fogják bocsátani, hogy bizonyítsák a férfi ártatlanságát.

Sean védői azt állítják, hogy a diszpécser csupán egy megvetett szerető volt, aki szembefordult Seannal, amikor az nem volt hajlandó elhagyni a feleségét érte. A meghallgatáson azt állították, hogy az állítólagos bántalmazás utáni napokban a diszpécser több SMS-t is küldött arról, hogy szereti őt, és vele akar lenni. Bár a nő nem emlékszik, hogy akkor küldött volna ilyen üzeneteket.

Taite Westendorf ügyvéd az üggyel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy ez a „végzetes vonzalom valós példája”. Hozzátette, a diszpécser beismerte, hogy szerelmes Seanba, és érzelmileg instabillá vált, amikor az nem volt hajlandó elhagyni a családját.

Maddox úr teljesen ártatlan minden vádpontban, és alig várja, hogy a társaiból álló esküdtszék használja a józan eszét, ami nagyon hiányzott a kormánynak az ügyhöz való hozzáállásából

– tette hozzá az ügyvéd. 

Sharon ügyvédje a történteket követően úgy nyilatkozott, hogy nem érti, a rendőrség miért emel vádat védence ellen, amikor sem a férje, sem a diszpécser ezt nem kérte. Mint kifejtette, a feleség csak a saját érdekeit próbálta megvédeni, és igyekezett rájönni, bele fog-e rokkanni ebbe a házassága, ami meg is történt egyébként. Bár Sharon ellen még nem emeltek vádat, de elvesztette az állását, és valószínűleg május 17-én kell majd bíróság elé állnia. Ugyanakkor mindkét fél ügyvédje arról számolt be, hogy Sean és Sharon támogatják egymást a közelgő tárgyalásokon. Mint azt Sharon az óvadékról szóló meghallgatáson elmondta a bírónak, Sean visszatérhet a családi házukba, ha szabadon engedik. (Index.hu)

Kapcsolódó cikkek